luni, 7 mai 2012

Deveniti fericiti si sanatosi!

    Fluxul de energie pozitiva si alimentele sanatoase va vor mentine puternici si sanatosi. Fluxul de energie negativa si alegerile alimentare nesanatoase va vor da o stare de oboseala si de boala.
In acest caz, pentru a avea o sanatate buna si un spirit tanar, vreau sa fiti mereu fericiti, sa aveti o atitudine pozitiva si ceea ce este mai important, sa doriti sa va simtiti bine!
   Noi suntem cei care detinem puterea si avem posibilitatea de a lua decizii, cu un anume scop, cautandu-ne implinirea! Asadar, putem sa devenim creatorii situatiilor in care ne aflam, putem sa fim cauza, in loc sa fim efectul. Pornind de la aceasta realitate, am sa incerc sa fiu cat mai practica si ma gandesc sa va incant papilele gustative cu o minunata salata de ghebe cu usturoi.

Ingredientele necesare:
500 g ghebe(congelate sau proaspete);
50 ml ulei de masline extravirgin;
otet balsamic;
sare marina, bruta;
usturoi;
marar proaspat;
optional smantana/iaurt.

Daca ciupercile sunt congelate, se dezgheata.
Se prefera ghebele proaspete, care se spala foarte bine si se pun la oparit in apa fiarta cu sare si otet. Se tin pe foc 10 minute (timpul se poate scurta pentru o mai buna valoare nutritiva!). Se scurg, se mai spala o data, se pun intr-un castron, se adauga peste ele ulei, otet, usturoi zdrobit, sare si marar proaspat tocat.

Puteti manca fara grija!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu